Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

To Ι5 Στοχοποιείται στην Κύπρο και λαμβάνονται σκληρά μέτρα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα «η Επιτροπή Άμυνας της Κυπριακής Βουλής συζητά πρόταση νόμου για πάταξη της φυγοστρατίας, ενώ ο Υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου, δήλωσε πως καταλαμβάνεται συλλογική προσπάθεια από τα Υπουργεία Άμυνας, Υγείας, Εργασίας, τη Βουλή και το Σύνδεσμο Νεολαίας Κύπρου, για πάταξη της φυγοστρατείας! Σύμφωνα με τον Υπουργό, όσοι έχουν τύχει αναστολής ή απαλλαγής στο παρελθόν, θα κληθούν για επανεξέταση, για να διαπιστωθεί κατά πόσο υφίστανται οι λόγοι της απαλλαγής τους. Μέτρο που τελικά μπλόκαρε η Δικαστική εξουσία.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί για ψήφιση, πριν την κατάταξη των νεοσυλλέκτων τον Ιούλιο του 2013. Όπως διευκρίνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας, Γιώργος Βαρνάβα, σκοπός είναι να παταχθεί το φαινόμενο ανάμεσα στους νέους που προφασίζονται λόγους ψυχικής υγείας, ενώ δε θα αφορά καθόλου τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν στην πραγματικότητα τέτοια προβλήματα.

Το νέο νομοσχέδιο θα προβλέπει την διευκρίνηση και τη διαβεβαίωση, ακόμα και μετά την απαλλαγή, του προβλήματος υγείας, έτσι ώστε να στερείται στους απαλλαχθέντες το δικαίωμα κατοχής άδειας οδήγησης και πυροβόλου όπλου, καθώς και το δικαίωμα πρόσληψης στο δημόσιο.

Μάλιστα, έχει γίνει διασύνδεση του αρχείου της Αστυνομίας για τους κατόχους άδειας πυροβόλου όπλου και άδειας οδήγησης, με το αρχείο της Εθνικής Φρουράς.

 Επίσης, το ΥΠΑΜ συνεργάζεται με το Υπουργείο Παιδείας για την ανάπτυξη προγραμμάτων τα οποία περιλαμβάνουν επισκέψεις, επιμόρφωση σε διάφορους τομείς γενικού ενδιαφέροντος για παραγωγική απασχόληση των εθνοφρουρών σε χρόνο κατά τον οποίο δεν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία».

Η βιαίοτητα και εκδικητικότητα του κυπριακού συστήματος εξουσίας απέναντι στην νεολαία που γυρνά την πλάτη στον στρατό και αρνείται να θυσιαστεί για τα αστικά συμφέροντα έχει συγκεκριμένη αφετηρία: είναι η ΑΟΖ και η εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων. 

Για αυτό το λόγο η Εθνική Φρουρά αναδιοργανώνεται καθώς η στρατιωτική θητεία μειώνεται αλλά ο θεσμός της εφεδρείας ενισχύεται, αυξάνονται οι Κύπριοι Μισθοφόροι και τέλος καλούνται οι Ιδιωτικοί Στρατοί να αναλάβουν τη φρούρηση των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου. Μιλιταρισμός, Εθνικισμός, ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση του πολέμου πάνε χέρι-χέρι, σε συνδυασμό με την ένταση της εκμετάλευση της νεολαίας μέσω του στρατού!  

Εμείς όμως είμαστε σε θέση να εκφράσουμε ορισμένες ενστάσεις και προτάσεις:

Ζήτημα 1ο: η απειλή ότι αν πάρεις Ι5 δε θα δουλέψεις στο Δημόσιο, νομίζουμε ότι δε φοβίζει πια κανέναν αφού λόγω Μνημονίων και κυβερνητικής πολιτικής, σε Ελλάδα και Κύπρο, δεν τίθεται πια τέτοιο ζήτημα.

Ζήτημα 2ο: το να μην μας αφήσετε να αποκτήσουμε πυροβόλα όπλα μάλλον καλό μας κάνει και οι μόνοι που αγανακτούν είναι τα φασισταριά και οι γνωστοί αντιδραστικοί κύκλοι που θέλουν Αυτοδικία και απελευθέρωση της Οπλοκατοχής-Οπλοχρησίας.

Ζήτημα 3ο: ως φαντάροι που βιώνουμε τη μέριμνα της ελληνικής κυβέρνησης θα μπορούσαμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες για την  παραγωγική απασχόληση των εθνοφρουρών σε χρόνο κατά τον οποίο δεν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία.

 Α. Μπορείτε να καθαρίσετε τις ακτές της Κύπρου, όπως μας Διέταξε να κάνουμε «εθελοντικά» ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος.

Β.  Μπορείτε να αναλάβετε την πυρασφάλεια και την κατάσβεση των πυρκαγιών όπως μας βάζουν να κάνουμε όλοι οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας. Τα οφέλη είναι μεγάλα και πολλαπλά αφού προσλήψεις πυροσβεστών δεν γίνονται και μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την χαλάρωση που μας εξασφαλίζει η ανεργία. Επίσης, από τα λεφτά που κερδίζει το κράτος από τη δωρεάν εργασία μας μπορεί να εξασφαλίζει εκατοντάδες σαπάκια μεταχειρισμένα τεθωρακισμένα από τις ΗΠΑ και να χαρίζει 20 εκατ. ευρώ στο Μελισσανίδη για να φτιάξει γήπεδο στη ποδοσφαιρική ομάδα-εταιρεία του.

Γ. Στρατιώτες γιατροί-φαρμακοποιοί μπορούν να καλύπτουν δωρεάν θέσεις εργασίας σε ακριτικές περιοχές, τους τουριστικούς μήνες.  Μέτρο που ενδυναμώνει εξάλλου τη μετανάστευση των επιστημόνων για αναζήτηση εργασίας και την ανάγκη γνωριμίας με άλλους λαούς! Επίσης, φέρνει ψήφους σε δημάρχους και βουλευτές.

Δ. Οι εθνοφρουροί μπορούν να εργαστούν ως υπηρέτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις. Έτσι και οι αξιωματικοί κάνουν φθηνές διακοπές και οι στρατιώτες αποκτούν εργασιακή εμπειρία ως: σερβιτόροι, μπουφετζήδες, λαντζέρηδες, μπάρμαν, σκουπιδιάρηδες, ασφάλεια υψηλών προσώπων, ναυαγοσώστες, φροντιστές παραλίας κλπ.

Ε. Τέλος, οι φαντάροι είναι οι πλέον ικανοί να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας αναλαμβάνοντας να ανοίγουν χιονισμένους και πλημμυρισμένους δρόμους. Οι Δήμαρχοι μπορούν να πετάνε τα λεφτά των επιχορηγήσεων και των δημοτικών τελών στους γνωστούς τους εργολάβους και σε εργα για το θεαθήναι!

Τελικά, οι φαντάροι «έχουν ένα μεγάλο προσόν»: διατάζονται να δουλέψουν ως ΔΟΥΛΟΙ στο όνομα της Πατρίδας.

Είναι Υποχρεωμένοι να το κάνουν «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο».

Αλλιώς θα φάνε πρόστιμο ως Ανυπότακτοι 6000 ευρώ!

Ε, λοιπόν, εσείς εθνοφρουροί, φωνάξτε:

«Για την Κύπρο ρε γαμώτο…»

Οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα-Κύπρο έχουν «ιερό καθήκον» και «εθνική υποχρέωση» να πατάξουν τη Φυγοστρατεία και να αναγκάσουν τους φαντάρους να ζήσουν το όνειρο της στρατιωτικής θητείας και της προσφοράς στο «Έθνος»!

Αλήθεια, μήπως θυμούνται οι Σαμαράς-Βενιζέλος-Καρατζαφέρης-Πάγκαλος και οι βουλευτές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να μας θυμίσουν που υπηρέτησαν και πόσο;

Για το Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής δε ρωτάμε γιατί ως φαντάρος έκλεβε εκρηκτικά και φέρεται να έχει ευθύνη για τρομοκρατικές ενέργειες της Ακροδεξιάς.

Αυτός πραγματικά υπηρέτησε το «Έθνος».

Αυτό που ταυτίζεται με τους Χουντικούς, την ΕΠΕΝ του Μ.Βορίδη, τους Ταγματασφαλίτες, τους εφοπλιστές και τραπεζίτες.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: