Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

H ναζιστική κατοχή της Ελλάδας σε αριθμούς


Καθώς ο φασισμός πλέον βρίσκεται στους δρόμους, δολοφονώντας μετανάστες, στοχοποιώντας το εργατικό κίνημα και  την Αριστερά, αξίζει να προσέξουμε ότι ολοένα συχνότερα η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει το πραγματικό της Ναζιστικό περιεχόμενο. 

Οι αντικοινοβουλευτικές αιχμής του Φύρερ Μιχαλολιάκου, είχαν συνέχεια μέσα στο ίδιο το Αστικό Κοινοβούλιο. Ερεθισμένος από την επιτυχία της κινητοποίησης των στρατιωτικών και έξαλλος από την ανάπτυξη συνδικαλιστικής δράσης μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις, έκρινε σκόπιμο να κάνει ένα αξεπέραστο φασιστικό μάθημα, πασπαλισμένο με λαϊκισμό, εθνικισμό και ρατσισμό. «Η φυσική ηγεσία της Ελλάδας είναι η στρατιωτικοί», ήταν το απαύγασμα μιας ομιλίας που απαίτησε την αγορά όλων, την επαναλειτουργία του παράνομου Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος Ελλάδας-Κύπρου και την επικυριαρχία του ελληνικού κράτους επί του Κυπριακού διαμέσου της αποστολής Μεραρχίας.   

Πάντα ο επεκτατισμός ήταν καμουφλαρισμένος πίσω από Μητέρες Πατρίδες και Αλύτρωτες Πατρίδες! Εξάλλου, οι Ναζί θεωρούν Πρωτεύουσα του ελληνισμού την Πόλη και αναγκαία την επανακατάκτηση της Μ.Ασίας. Βεβαίως, αυτές οι λογικές οδήγησαν στην σφαγή 1,5 εκατομμυρίου χριστιανικού πληθυσμού το 1922, όταν ο Ελληνικός Στρατός, που επιβαρύνονταν με τεράστια εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας έτρεχε να σωθεί επιβιβαζόμενος στα πλοία, ενώ οι ελληνικές αρχές κατοχής της Μ.Ασίας   απαγόρευαν και εμπόδιζαν τη φυγή των έντρομων προσφύγων, αφήνοντας τους βορρά στην εκδικητική μανία των κεμαλικών στρατευμάτων και Τσετών. 

Αξίζει όμως να θυμίσουμε στο Μιχαλολιάκο ότι η Μεραρχία αποχώρησε από την Κύπρο επί Χούντας. Μπορούν να του κάνουν μαθήματα όλα τα κατακάθια της Χούντας των Συνταγματαρχών που έχει μαζέψει το ναζιστικό κόμμα του. Επίσης, οι Χουντικοί στρατιωτικοί και ΚΥΠατζήδες μπορούν να «φρεσκάρουν» στο Μιχαλολιάκο τον υπονομευτικό ρόλο της Μεραρχίας και της ΚΥΠ εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Προέδρου Μακάριου. Μπορούν «να του πουν στο αυτί» ο Γρίβας πόσους Ελληνοκύπριους αριστερούς και οπαδούς του Μακάριου διέταξε τη δολοφονία, όπως επίσης και Τουρκοκυπρίων. Ότι ο Γρίβας ήταν από τους βασικούς παράγοντες της Τραγωδίας του Κυπριακού λαού.

Όμως οι οπαδοί του Φασισμού και Ναζισμού αξίζει να θυμηθούν και τα εγκλήματα που οι προγενέστεροι τους Ταγματασφαλίτες και της Ειδικής Ασφάλειας, Μπουραντάδες και λοιποί έκαναν μαζί με τα αφεντικά τους, τους Γερμανούς Κατακτητές εις βάρος του ελληνικού λάου. Τι σήμαινε η Γερμανική-Φασιστική Κατοχή στην Ελλάδα, όπου Έλληνες Στρατιωτικοί, Δυνάμεις Καταστολής και πολιτικοί, βενιζελικοί και βασιλικοί, Έλληνες επιχειρηματίες και Ελληνικές Φασιστικές-Ναζιστικές οργανώσεις συνεργάστηκαν μαζί τους. Και μάλιστα όταν, η εγκληματική και σαδιστική τους μανία ήταν μεγαλύτερη και από αυτή των Κατακτητών!

Ας θυμηθούμε λοιπόν. Ένας δάσκαλος από το Κιλκίς ,ο Δημήτρης Νατσιός μ΄  ένα κείμενό του θα βοηθήσει πολύ. Διαβάστε λοιπόν τι άφησαν πίσω τους οι Γερμανοί της Βέρμαχτ και των SS, αλλά και οι Έλληνες Συνεργάτες τους. Αυτοί που φέρουν ευθύνη και για το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων, τον οποίων μοιράστηκαν τις περιουσίες. 

"Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την Αθήνα, σπεύδουν να ξαναχωθούν τρομαγμένοι, ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα ελληνικό, να ξανακρυφτούν στις μαύρες φωλιές τους. Να δούμε τι αφήνουν πίσω τους..

Στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τουφεκίσθηκαν τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960)!

Σκοτώθηκαν από σφαίρες «αδέσποτες» και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103). Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000). Πέθαναν από πείνα σ' ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι! (600.000). Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά τριακόσιες χιλιάδες παιδιά από την ασιτία και τις κακουχίες των μανάδων τους, δηλαδή μία ολόκληρη γενιά (300.000). Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης

Σαράντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν Έλληνες, δηλαδή όντα δευτέρας επιλογής (45.000). Πέθαναν με τρόπο οικτρό επίσης εξήντα χιλιάδεςΈλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, για τους οποίους μίλησαν οι πάντες (60.000). 

Φυλακίστηκαν στους σαράντα δύο μήνες κατοχής διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή ή αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους (200.000).
Προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες , έμειναν δια βίου ανίκανοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες (1.000.000)!

Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής άδειασαν όλες τις αποθήκες και στην τελευταία γωνιά της χώρας. Άρπαξαν όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά. 

Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες. Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών, διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία. Κατέστρεψαν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, ανατίναξαν ορυχεία, αφάνισαν την βιομηχανία. Κατέστρεψαν το 80% των σιδηροτροχιών. Γκρέμισαν γέφυρες, ανατίναξαν σταθμούς και σήραγγες.

Από τις 220 ατμομηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων άφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τις τριάντα τρεις (33). Από τα τριακόσια δώδεκα (312) επιβατηγά βαγόνια "βούτηξαν" τα τριακόσια έξι! Άφησαν μόνο έξι (6)! Από τα 4.544 φορτηγά βαγόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων,  άφησαν πίσω τους εξήντα τρία (63)! Οι Γερμανοί κατακτητές πήραν τα 70% των ελληνικών παντός είδους αυτοκινήτων και κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο της χώρας.

Οι Γερμανοί κατακτητές ισοπέδωσαν τελείως εκατό χιλιάδες σπίτια (100.000) και μισογκρέμισαν άλλες πενήντα χιλιάδες (50.000). Κατέστρεψαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες τις μεγαλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος, ακόμη και τη διώρυγα της Κορίνθου. Άρπαξαν οι βάνδαλοι του Βερολίνου το 73% των πλοίων της εμπορικής και επιβατικής ναυτιλίας της χώρας  Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135% και η Ελλάδα της τάξεως του 170%. Η κατεστραμμένη, δηλαδή, Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος.

Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938! Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει. Με βάση, άλλωστε τις αποφάσεις της διεθνούς διάσκεψης Παρισίων η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, πλην της Ελλάδος".   

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποχώρηση του Γερμανικού Στρατού τους ακολούθησαν πλήθος συνεργατών τους. Αυτοί μαζί τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και τους πάσης φύσης συνεργάτες των Γερμανών, τους ταγματασφαλίτες, τις εκκαθαρισμένες δυνάμεις του ελληνικού στρατού Ιερό Λόχο κλπ., τους μαυραγορίτες  αποτέλεσαν  το εθνικόφρων κράτος και παράταξη!

Ας αφήσουν λοιπόν οι Ναζί του Μιχαλολιακού τα μαθήματα ιστορίας, γιατί τόσο στο παρελθόν, όσο και στο παρόν τα χέρια τους βάφονται στα αίμα υπερασπιζόμενοι πάντα το αστικό καθεστώς εξουσίας. Ήταν εχθροί και βαμμένοι φονιάδες του αγωνιζόμενου λαού μας.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: