Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Εφιάλτης ολοκληρωτισμού στην Αμερική: Ποινικό αδίκημα οι πορείες διαμαρτυρίας

Ποινικό αδίκημα καθίστανται πλέον οι πορείες διαμαρτυρίας στην Αμερική σύμφωνα με νομοσχέδιο που προωθήθηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων της χώρας. Οι νομοθέτες που είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία και προώθηση του νομοσχεδίου-εκτρώματος είναι το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Tom Rooneyκαι ο Γερουσιαστής Richard Blumenthal.

Το νομοσχέδιοH. R. 347 θέτει τις βάσεις για την ποινικοποίηση οποιασδήποτε μορφής διαμαρτυρίας με την μορφή ομοσπονδιακού αδικήματος που μπορεί να επιφέρει ποινή φυλάκισης από 1 μέχρι 10 έτη σε ομοσπονδιακή φυλακή!!! – με την προϋπόθεση ότι η διαμαρτυρία λαμβάνει χώρα στην περίπτωση παρουσίας εξεχόντων πολιτικών προσώπων τα οποία δέχονται την προστασία των Μυστικών Υπηρεσιών ή κατά την διάρκεια ενός επίσημου ‘Εθνικού Γεγονότος Υψίστης Ασφαλείας’ (NSSE).

Τα Εθνικά Γεγονότα Υψίστης Ασφαλείας (τα οποία αποτελούν μία «εφεύρεση» του Bill Clinton) είναι γεγονότα για τα οποία έχει εκτιμηθεί ότι απαιτείται προστασία από στελέχη των Μυστικών Υπηρεσιών, τα οποία σημειωτέον στο παρελθόν δεν δέχονταν τέτοιου προσδιορισμού και αντιμετώπισης.

Η εγκαθίδρυση αυτών των γεγονότων ως υψίστης ασφαλείας δικαιολογήθηκε μέσα από την Προεδρική Απόφαση 62 του 1998 και ο Bill Clinton δημιούργησε και συμπεριέλαβε πρόσθετα ειδικά γεγονότα υπό την δικαιοδοσία ασφαλείας των Μυστικών Υπηρεσιών των Η.Π.Α.

Παρελθοντικά εθνικά γεγονότα υψίστης ασφαλείας ήταν οι δίκες του Gerald Ford και του Ronald Reagan. Ορισμένα άλλα γεγονότα υψίστης ασφαλείας αποτέλεσαν τα Βραβεία των Όσκαρ του 2008 καθώς και τα Δημοκρατικά και τα Ρεπουμπλικανικά Εθνικά Συνέδρια.

Το επικίνδυνο και ύπουλο σημείο αυτής της εκτελεστικής εντολής έγκειται στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Αμερικής μπορεί να χτίσει ένα αδιαπέραστο νομικό τοίχος προστασίας κατά των διαδηλωτών σε συγκεντρώσεις διεθνούς ενδιαφέροντος όπως η συνάντηση των G-8, των G-20 και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εμπορίου.

Ο προσδιορισμός τέτοιων γεγονότων ως εθνικά γεγονότα υψίστης ασφαλείας καθιστά βέβαιο ότι οι πλούσιοι και πανίσχυροι έχουν απεριόριστη εξουσία και μηδενική λογοδοσία και διαφάνεια απέναντι στο αμερικανικό κοινό. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας ποινικοποιείται και ο ολοένα και ευρύτερος προσδιοριστών γεγονότων ως υψίστης ασφαλείας θα δημιουργήσει το απόλυτο κράτος αστυνόμευσης...

Ο Μπαράκ Ομπάμα ισχυρίζεται ότι πρέπει να δοθεί το δικαίωμα της ανακήρυξης κάποιου ως τρομοκράτη ή προσκείμενου σε τρομοκρατική οργάνωση, βάσει μονάχα της προεδρικής γνώμης, και να διαταχθεί η δολοφονία του. Δεν απαιτείται κανένα αποδεικτικό στοιχείο – τουλάχιστον τέτοιο που να φανερώνεται στην κοινή γνώμη.

Ο εφιάλτης του απόλυτου αστυνομικού κράτους της διοίκησης Ομπάμα καταργεί το δικαίωμα των αμερικανών πολιτών στην ένδειξη πολιτικής ή κοινωνικής διαμαρτυρίας καθώς αυτό ποινικοποιείται ως σοβαρότατο ομοσπονδιακό αδίκημα. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί ξεκάθαρα να οικοδομήσει έναν άφωνο και ανίσχυρο λαό και να τον καθυποτάξει μέσω της απόλυτης αστυνόμευσης και τρομοφοβίας....

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: