Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

9 ΜΑΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Η 9η Μάη θα είναι πάντα η μέρα που θα τους στοιχειώνει. Είναι η Παγκόσμια Μέρα που θα θυμίζει ότι η υπογραφή στην Ιστορία γράφεται πάντα με το αίμα των δούλων, των πληβείων, των κολασμένων, των προλετάριων.

9 Μάη 1945

Είναι η Μέρα που παρελαύνουν οι 200 της Καισαριανής, η Ηλέκτρα και ο Αρης.

Που ντύνονται στα γιορτινά τους η Κοκκινιά και η Καλογρέζα.

Που η Αλαμάνα στέλνει περήφανο χαιρετισμό στο Γοργοπόταμο, στους μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ.

Που ο Μπελογιάννης, ο Πλουμπίδης, ο Ρίτσος, στήνουν χορό στου Καραϊσκάκη το κονάκι.

Το κόκκινο του αίματος, της σημαίας με το σφυροδρέπανο, το κόκκινο αστέρι στον μπερέ του Τσε, το κόκκινο της Μακρονήσου, του Αναπλιού και της Γυάρου, αυτό είναι το χρώμα που ενώνει τα οδοφράγματα της Κομμούνας με τις αγχόνες του Σικάγου, τον τοίχο της Καισαριανής με το Σμόλνι του Οκτώβρη, το Μεγάλο Δεκέμβρη της Αθήνας με το Στάλινγκραντ και με τη σημαία που κυματίζει στο Ράιχσταγκ.

Το κόκκινο του μέλλοντος, της αλήθειας και του δίκιου δε θα πάψει να τρομοκρατεί, μέχρι τον οριστικό τους αφανισμό, τους «μελανοχίτωνες» του κεφαλαίου και τους «ασπάλακες» του συστήματος που γέννησε το ναζισμό.

Εκείνους που βουτάνε την «πένα» τους στην «κοιλιά» του Γκαίμπελς για να ξαναγράψουν και να ξεγράψουν την Ιστορία.

Τους «δεξιούς» και «αριστερούς», τους φιλελεύθερους και σοσιαλδημοκράτες υπηρέτες των Κρουπ και των Ροκφέλερ, που με όχημα την ΕΕ προσπαθούν όχι απλώς να συσχετίσουν αλλά και να εξισώσουν το ναζισμό με τον κομμουνισμό!

Σήμερα συμπληρώνονται 67 χρόνια από την 9η Μάη του 1945, όταν ενώπιον του στρατάρχη Γκιόργκι Κονσταντίνοβιτς Ζούκοφ, η Γερμανία υπέγραφε την άνευ όρων συνθηκολόγησή της.

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος στην ουσία έφτανε στο τέρμα του. Ηδη η Κόκκινη Σημαία κυμάτιζε στο Ράιχσταγκ, συμβολίζοντας τη νίκη του Ανθρώπου εναντίον του φασισμού.

Η Αντιφασιστική Νίκη, με την άνευ όρων συνθηκολόγηση του ναζισμού, ήταν επίτευγμα που κατορθώθηκε με τις ανείπωτες θυσίες της ΕΣΣΔ.

Κάθε λεπτό του πολέμου η Σοβιετική Ενωση θρηνούσε κατά μέσο όρο 9 νεκρούς, κάθε ώρα 507 και κάθε μέρα 1.400!

Σε έναν πόλεμο που η Βρετανία είχε 375.000 νεκρούς και οι ΗΠΑ περίπου 400.000, η ΕΣΣΔ προσέφερε πάνω από 20 εκατομμύρια παιδιά της!

Πάνω από 10 εκατομμύρια οι ανάπηροι και οι τραυματίες.

Ο ανθός των κομμουνιστών έφραξε με τα στήθια του το Στάλινγκραντ, το Λένινγκραντ, τη Μόσχα, το Κουρσκ, τη Σεβαστούπολη.

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος στοίχισε στην ΕΣΣΔ σε υλικές ζημιές το κολοσσιαίο ποσό των 485 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μεγαλύτερο απ' αυτό που δαπάνησαν ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία μαζί.

Πάνω από 1.700 πόλεις, πάνω από 70.000 χωριά, πάνω από 30.000 βιομηχανικές επιχειρήσεις, πάνω από 100.000 συνεταιριστικές μονάδες, αμέτρητες χιλιάδες νοσοκομεία, σχολεία, βιβλιοθήκες έγιναν στάχτη από τους ναζί

Αυτά πρόσφερε η ΕΣΣΔ στον πόλεμο κατά του φασισμού. Αυτή είναι η σχέση του σοσιαλισμού και των κομμουνιστών με το φασισμό: Σχέσεις που τις χωρίζει αίμα! Το περισσότερο αίμα που χύθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα!

Αυτή είναι η αμείλικτη ιστορική αλήθεια.

Οσοι μιλούν για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από τη σκοπιά του παραχαράκτη και του πλαστογράφου, είναι καταδικασμένοι να κουβαλάνε το «μπόι» που έχει το ψέμα τους.

Η Ιστορία γράφτηκε: Την πιο σκληρή, την πιο ανιδιοτελή, την πιο καθοριστική μάχη για τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού την έδωσε στην ανθρωπότητα το πρώτο εργατικό κράτος στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού.

Πόσο γελοίοι είναι οι πλαστογράφοι, αν νομίζουν ότι αυτή η εποποιία μπορεί να λασπολογηθεί ή να λησμονηθεί...

Και πόσο περίφημα τα περιγράφει, όλα αυτά τα «τσογλάνια» που ζουν ανάμεσά μας, που αρθρογραφούν ξεσκίζοντας την αλήθεια, που «φτύνουν» το Στάλινγκραντ με όλη τη χυδαιότητα που αρμόζει στη «ενσωματωμένη δημοσιογραφία» του ΝΑΤΟ, ο Βάρναλης:

«...Και συ τσούλα των δημίων επιστήμη,

της αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,

και συ πρόστυχη πένα και μολύβι,

του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα...».

9 Μάη 1945

Το σύμβολο της νίκης των λαών απέναντι στο κτήνος του φασισμού, σε μια ημερομηνία, σε μια φωτογραφία - παράσημο της Ανθρωπότητας στον αγώνα ενάντια στην κτηνωδία.

Οταν ο στρατιώτης του Κόκκινου Στρατού κάρφωνε τη σημαία της Επανάστασης στην καρδιά του ναζισμού, στο Ράιχσταγκ, σφράγιζε με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο την Ιστορία.

Η Κόκκινη Σημαία, σύμβολο ενός άλλου κόσμου, έμβλημα μιας ιδεολογίας ενάντια σε κάθε εκμετάλλευση, πλημμυρισμένη στο αίμα των δεκάδων εκατομμυρίων κομμουνιστών που έδωσαν τη ζωή τους και έφραξαν με τα κορμιά τους το δρόμο στις μεραρχίες του Χίτλερ, δε λασπώνεται.

Οι παραχαράκτες, οι λαθρέμποροι του αντικομμουνισμού, ο συρφετός που προωθεί στην ΕΕ τα «μνημόνια» καταδίκης του κομμουνισμού, αποτολμώντας τη συκοφαντική ταύτιση του κομμουνισμού με το φασισμό, κατάγονται από την ίδια κοιλιά του ίδιου φιδιού που γέννησε τον Χίτλερ.

Οι κομμουνιστές δε συνθηκολόγησαν ποτέ με τα φίδια.

9 Μάη 1945

Το μήνυμα σήμερα είναι ίδιο:

Το κόκκινο του μέλλοντος, αυτό είναι το αστείρευτο «μελάνι» της Ιστορίας. Μιας ιστορίας που γράφεται κάθε μέρα. Και που δεν πρόκειται να 'ρθει το «τέλος» της, πριν δικαιωθούν οι δούλοι, οι πληβείοι, οι κολασμένοι, οι προλετάριοι

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: