Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

24ωρη απεργία στο ξενοδοχείο Cyprus Hilton σήμερα





Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατέρχονται από το πρωί σήμερα οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Χίλτον, για την παραβίαση της Συλλογικής Σύμβασης και της νομοθεσίας για τους όρους υπηρεσίας των εργαζομένων στα ξενοδοχεία από μέρους του εργοδότη.



Εδώ η κοινή ανακοίνωση των συντεχνιών:

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «CyprusHilton» ευρίσκονται από σήμερα το πρωί σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία λόγω της παραβίασης από μέρους του εργοδότη της Συλλογικής Σύμβασης και της νομοθεσίας για τους όρους Υπηρεσίας των εργαζομένων στα ξενοδοχεία.

Η συμπεριφορά της Διεύθυνσης του ξενοδοχείου έναντι των προσπαθειών επίλυσης της διαφοράς ήταν προκλητική και απαξιωτική προς τους εργαζόμενους και παρά την υπομονή και επιμονή του συνδικαλιστικού κινήματος και τις ειλικρινείς προσπάθειες επίτευξης λύσης της διαφοράς τούτο δεν κατέστη δυνατόν.

Εκφράζουμε την λύπη μας για το γεγονός ότι υποχρεωνόμαστε να προχωρήσουμε σε απεργιακά μέτρα μέσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά τα προβλήματα αυτά εκκρεμούν για πολλούς μήνες χωρίς να διαφαίνεται ότι ο εργοδότης έχει διάθεση να αφουγκραστεί τα προβλήματα των εργαζομένων.
Τονίζουμε ότι τα μέτρα μας θα επεκταθούν σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση των αιτημάτων μας από το ξενοδοχείο.

Από τις Συντεχνίες
ΣΥΞΚΑ – ΠΕΟ και ΟΥΞΕΚΑ – ΣΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: