Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Το κυπριακό κράτος πάλι γίνεται τσιράκι του ισραήλ και εμποδίζει τη αλληλεγγύη στη παλαιστίνη

Το Κυπριακό κράτος στρέφεται ξανά όπως και πέρσι κατά των κινημάτων διεθνούς αλληλεγγύης στον τίμιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού εκπροσωπώντας τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου, κλείνοντας δουλειές για τους εμπόρους όπλων, την τουριστική βιομηχανία, τους εφοπλιστές και τους «εθνικούς» εργολάβους..
  
Σύμφωνα με άρθρο στη ιστοσελίδα defence-point.gr Και η Κυπριακή Δημοκρατία με ανακοίνωση που εκδόθηκε επιχειρεί να στείλει σαφές μήνυμα ότι η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν μπορεί να ασκείται από ιδιώτες, ή τουλάχιστον οι πρωτοβουλίες που έχει δικαίωμα να αναλαμβάνει ο οποιοσδήποτε δεν θα πρέπει να θίγουν τα συμφέροντα του κράτους.
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει πως η απόφαση της Κυπριακής Δημοκρατίας για απαγόρευση απόπλου ή κατάπλου πλοίων και/ή σκαφών οποιουδήποτε τύπου από/προς κυπριακά λιμάνια προς/από Γάζα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ.
Ακόμη, υπενθυμίζει την κοινή πρωτοβουλία Κύπρου – Ελλάδας για την αποστολή ανθρωπιστικού υλικού στη Γάζα από την Κύπρο, που όπως αναφέρει, επίσης παραμένει σε ισχύ.(Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ) Στην απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης μεταξύ άλλων αναφέρεται πως απαγορεύεται σε πλοία και/ή σκάφη οποιουδήποτε τύπου, ανεξαρτήτως σημαίας να αποπλεύσουν από λιμένα της Κυπριακής Δημοκρατίας με προορισμό τη Γάζα.
Επίσης, απαγορεύεται σε πλοία και/ή σκάφη οποιουδήποτε τύπου, ανεξαρτήτως σημαίας να αποπλεύσουν από λιμένα της Κυπριακής Δημοκρατίας με σκοπό τη μεταφορά ατόμων ή φορτίων και/ή την επιβίβαση ή τη μεταφόρτωσή τους σε άλλα πλοία ή σκάφη οποιουδήποτε τύπου, ανεξαρτήτως σημαίας, που έχουν ως προορισμό τη Γάζα, όταν τέτοια επιβίβαση ή μεταφόρτωση διενεργείται εντός των χωρικών υδάτων και/ή της συνορεύουσας ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ακόμη, απαγορεύεται ο κατάπλους σε πλοία και/ή σκάφη οποιουδήποτε τύπου ξένης σημαίας σε λιμένες της Κυπριακής Δημοκρατίας που έχουν ως τελικό προορισμό τη Γάζα...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΜΑΧΙΜΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: